Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια  διαλογιστική τεχνική και πνευματική φιλοσοφία η οποία δημιουργήθηκε το 1995 από την Αμερικανίδα ViannaStibal μέσα από το δικό της προσωπικό ταξίδι για να ανακτήσει την υγεία της. Η ίδια, μητέρα τριών μικρών παιδιών, είχε διαγνωστεί με καρκίνο ο οποίος κατέστρεφε το δεξιό της μηριαίο οστό. Οποιαδήποτε προσπάθεια με την εναλλακτική ή συμβατική ιατρική απέτυχε, μέχρι που χρησιμοποίησε στον εαυτό της μια απλή τεχνική την οποία εφάρμοζε στη δουλειά της κάνοντας διαισθητικές αναγνώσεις. Θεραπεύτηκε στιγμιαία. Έκπληκτη η Vianna άρχισε να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική σε συνεδρίες με πελάτες της και είδε αξιοθαύμαστες θεραπείες σε πολλούς. Από τότε έχει αφιερωθεί στη διάδοση της θεραπευτικής της τεχνικής σε όλο τον κόσμο εκπαιδεύοντας δασκάλους και θεραπευτές για τη διάδοση της τεχνικής. Η τεχνική ThetaHealing® διδάσκεται σε περισσότερες από 27 χώρες ανά τον κόσμο.

Eίναι μια τεχνική προσωπικής εξέλιξης, η οποία είναι δυνατή, πολύπλευρη και ολιστική, και δεν αναφέρεται σε καμιά θρησκεία.

Η τεχνική ThetaHealing® πήρε το όνομα της από το ελληνικό γράμμα θήτα και αναφέρεται στα θήτα κύματα του εγκεφάλου που έχουν συχνότητα 4-7 κύκλους ανά δευτερόλεπτο, όπου επιτυγχάνεται βαθιά χαλάρωση. Ο θεραπευτής μπαίνει συνειδητά στη συχνότητα θήτα 4-7 Hz, και πάνω σε αυτόν τον συντονισμό δουλεύει και αντικαθιστά αρνητικές πεποιθήσεις που υπάρχουν στον υποσυνείδητο νου. Οι πεποιθήσεις αυτές αποτελούν μεγάλα μοτίβα σκέψεων που είναι καλά ριζωμένες στο υποσυνείδητο. Όταν αυτές έρθουν σε αντίθεση με τις συνειδητές επιθυμίες, αξίες, προθέσεις, στόχους, τότε απλά ακολουθούμε την πορεία που μας καθορίζει το υποσυνείδητο και αυτό καταλήγει να είναι βασανιστικό καθώς πολλές φορές οδηγεί σε ασθένειες ψυχοσωματικού τύπου, φοβίες, κατάθλιψη, κατάχρηση ουσιών, αλλεργίες, κρίσεις πανικού, ψυχικές διαταραχές, άγχος, κρίσεις πανικού κλπ.

Με την χρήση της τεχνικήςThetaHealing® έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε όλες τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις, τις τραυματικές μνήμες, τις περιοριστικές πεποιθήσεις, τις οδυνηρές συγκρούσεις και τα συναισθήματα που βρίσκονται στον υποσυνείδητο νου και μας εμποδίζουν να βιώσουμε την χαρά, την αφθονία, την πληρότητα ως υπάρξεις. Μέσα από ένα εύρος τεχνικών που μας προσφέρει η τεχνική ThetaHealing® μπορούμε να αναπρογραμματίσουμε τον υποσυνείδητο νου, έτσι ώστε να απαλλαγούμε από τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και τα συναισθήματα τα οποία μας εμποδίζουν να βιώσουμε την γαλήνη, την ευτυχία, την ευεξία, την αγάπη, την υγεία.

Η επιτυχία της τεχνικής ThetaHealing® έγκειται στο γεγονός ότι γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών μας πεποιθήσεων και συναισθημάτων και με τις τεχνικές που μας παρέχει μπορούμε να αντικαταστήσουμε αρνητικές πεποιθήσεις ή συναισθήματα με θετικά συναισθήματα και θετικές δηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.thetahealing.com