ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ -BASIC DNA1

Ο κόσμος σου είναι έτσι επειδή εσύ είσαι έτσι. Απλά άλλαξέ τον.

Επιλέγετε και δημιουργείτε τον κόσμο μας βάση όσων διδάσκεστε και όσων κληρονομείτε. Η ζωή είναι έτσι επειδή δεν ξέρετε πώς να επιφέρετε οποιεσδήποτε αλλαγές στα όνειρά σας, ακόμη και αν ζείτε στη δυστυχία και στη μιζέρια. Τα εμπόδια που συναντάτε εξωτερικά είναι οι περιορισμοί που κουβαλάτε μέσα σας. Επενδύστε στο ανώτατο δυναμικό σας, χτίστε την ζωή σας με δικά σας υλικά, χωρίς υποχρεώσεις και εμπλοκές, βάλτε την ΤΑΞΗ στην ζωή σας. Ελάτε στην τάξη του BASIC THETAHEALING® και ανακαλύψτε το υπέρτατο δυναμικό σας, τις έμφυτες ικανότητές σας.

Επιτρέψτε τον εαυτό σας να αγγίξει τα αστέρια, οραματείστε με δύναμη και απολαύστε το ταξίδι σας που εσύ θα χαράξετε ΤΩΡΑ συνειδητά, με αγάπη στον εαυτό σας και σεβασμό προς την ύπαρξή σας.

Απελευθερώστε το συναισθηματικό σας σώμα, αλλάξτε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις σας. Αποκτήστε πρόσβαση στην ικανότητα σας να μετατρέψετε όλες τις πτυχές της ζωής σας και να ζήσετε την πραγματικότητα που εσείς επιθυμείτε. Στο σεμινάριο θα έχετε την εξαιρετικά δυνατή εμπειρία της εύκολης κατανόησης της τεχνικής ThetaHealing®, η οποία θα σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τις προκλήσεις της ζωής σας σε όλα τα επίπεδα (υγεία, σχέσεις, οικονομικά, εργασία). Προκλήσεις που θα επιθυμούσατε να αλλάξετε και που χρόνια επαναλαμβάνετε στη ζωή σας γράφοντας τα ίδια και τα ίδια σενάρια τα οποία σας ταλαιπωρούν. ΜΑΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.

Ελάτε μαζί μας στο υπέροχο ταξίδι προς την ευτυχία σας. Θα διδαχθείτε πως να γίνετε ένας διαισθητικός θεραπευτής, ικανός να θεραπεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους και να συνδέεστε με την θεραπευτική πηγή όποτε εσείς το έχετε ανάγκη.

Να αλλάξετε άμεσα όλα τα περιοριστικά πρότυπα και τις πεποιθήσεις που περιορίζουν την ζωή σας.

Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική για το υπόλοιπο της ζωής σας, λύνοντας τα περιοριστικά σας εμπόδια, τις θεμελιακές σας πεποιθήσεις, οι οποίες σας κρατούν μακριά από τη χαρά, την επιτυχία, την ελευθερία, την υγεία.

Θα βιώσετε πλήρη μεταμόρφωση της ύπαρξής σας, θα ενδυναμώσετε τη ζωή σας σε όλες τις πτυχές.

Θα ανακαλύψετε όλο το έμφυτο δυναμικό σας και θα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη της σκέψης σας, πώς να αλλάξετε τις αρνητικές σκέψεις αμέσως με σκοπό να δημιουργήσετε τη δική σας χαρούμενη πραγματικότητα.

Θα μάθετε απλές αλλά ισχυρότατες τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε τη ζωή σας με τον τρόπο που εσύ επιθυμείτε.

Στο βασικό σεμινάριο, διάρκειας τριών ημερών, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλες τις τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να εμβαθύνετε στην εύρεση της βασικής περιοριστικής πεποίθησης, να αλλάξετε τις αρνητικές πεποιθήσεις σας στο βασικό, γενετικό, ιστορικό και ψυχικό επίπεδο, οι οποίες εδραιώθηκαν από την στιγμή της γέννησής σας και όχι μόνο.

Τον τρόπο να απελευθερώνετε συναισθήματα θυμού, φόβου, απόρριψης, μνησικακίας, απογοήτευσης και να δημιουργείτε καινούργια συναισθήματα.

Θα μάθετε τον τρόπο που η Vianna Stibal ανακάλυψε την τεχνική ThetaHealing®. Θα γνωρίσετε τα εγκεφαλικά κύματα και πως δρουν στην θεραπεία και με ποιόν τρόπο θα έχετε πρόσβαση στα θεραπευτικά κύματα θήτα.

Πως να χρησιμοποιείτε τον μυϊκό έλεγχο για να βρίσκετε πεποιθήσεις και συναισθήματα μέσα από την εφαρμοσμένη κινησιολογία.