ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ADVANCED DNA2

Στο σεμινάριο αυτό η γνώση που αποκτήσατε στη Βασική Εκπαίδευση θα επεκταθεί. Θα κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο τα επτά Επίπεδα Ύπαρξης, θα ανακαλύψετε πως να δημιουργείτε συναισθήματα και πως να δουλεύετε με αυτά με ένα πιο προχωρημένο τρόπο.

Θα λάβετε την ενστάλαξη πολλών συναισθημάτων και πολλών εννοιών από την Πηγή Όλων Όσων Υπάρχουν με αποτέλεσμα βαθιά θεραπεία και πνευματική ανάπτυξη. Θα μάθετε να ζείτε χωρίς αρνητικά συναισθήματα.

Θα γνωρίσετε με ποιο τρόπο μπορείτε να απαλλαγείτε από την λύπη, αποστροφή, μνησικακία, πικρία. Θα μάθετε πως να απελευθερώνετε ασυνείδητες μνήμες που είναι αποθηκευμένες στον υποσυνείδητο νου σας.

Με ποιο τρόπο να θεραπεύετε την »πληγωμένη ψυχή σας».

Θα μάθετε τεχνικές που θα σας δώσουν την γνώση να επικοινωνείτε μα τα φυτά και τα ζώα και με ποιον τρόπο να τα θεραπεύετε.

Πως να απελευθερώνετε υποσχέσεις, αρνητικούς όρκους που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, δεσμεύσεις που πιθανόν έχετε από διάφορα επίπεδα ύπαρξης.

Θα μάθετε πως μέσα από το τραγούδι της καρδιάς θα απελευθερώνετε αρνητικές ενέργειες.

Πώς να συνδέεστε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

 

Προϋποθέσεις: Βασική Εκπαίδευση Θήτα

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ημέρες

Θα λάβετε:

α) Εγχειρίδιο ύλης

β) Το βιβλίο «ThetaHealing® – Προχωρημένη Εκπαίδευση»

γ) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInKR που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο «Προχωρημένης Εκπαίδευσης Θήτα» – ΑdvancedThetaHealer®.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/INFORMATION:
Anna Theta Therapy
Τηλ: 6978898620
http://annathetatherapy.com