Ήρθαμε σε αυτήν την ενσάρκωση για να κατανοήσουμε κάθε είδους αγάπης και να κατακτήσουμε τις αρετές της αγάπης. Ένα είδος αγάπης είναι η αγάπη μιας συμβατής συντροφικής ψυχής. Είναι η σχέση στην οποία μαθαίνουμε πώς να αγαπάμε ένα άλλο άτομο ολοκληρωτικά, χωρίς δεσμεύσεις και φόβους.

Τι ακριβώς είναι η συντροφική ψυχή; Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένας σύντροφος ψυχής είναι κάποιος που γνώρισε σε έναν άλλο χρόνο και τόπο. Οι περισσότεροι άνθρωποι, από τη φύση τους θέλουν να είναι σε μια ουσιαστική σχέση, σε ένα δεσμό που θα διαρκέσει ίσως για όλη τη ζωή. Το πιο σημαντικό είναι να βρουν αυτό το άτομο με το οποίο θα αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν επτά διαφορετικοί τύποι συντροφικής ψυχής.

Εσείς ποιόν θέλετε για εσάς; Είστε έτοιμοι για την πιο συμβατή συντροφική ψυχή σας; Είστε έτοιμοι να καλέσετε την συντροφική ψυχή σας ή είναι ευκολότερο για εσάς να ψάχνετε από το να την βρείτε;

Αν φοβάστε να ερωτευτείτε ή να αγαπηθείτε πάρα πολύ, αν φοβάστε να συνδεθείτε με την συμβατή συντροφική ψυχή σας ολοκληρωτικά, αναζητήστε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις σας που σας κρατούν σε αυτήν την κατάσταση και θα πρέπει να εργαστείτε πάνω σε αυτές προτού ζητήσετε να συναντηθείτε. Οι άνθρωποι συνήθως επαναλαμβάνουν τα παλιά πρότυπα των σχέσεων τους και επίσης έλκουν και έλκονται από κοινές θετικές ή αρνητικές πεποιθήσεις. Θα πρέπει να μάθετε να αγαπάτε πρώτα τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε κάποιον άλλον.

Είναι σημαντικό να καλέσετε εσείς την συντροφική σας ψυχή όχι γιατί είναι το άλλο σας μισό, αλλά γιατί ο άνθρωπος γεννήθηκε να είναι με ένα σύντροφο. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε τότε κάτι πιθανώς να σας λείπει. Οι άνθρωποι είναι συμβατοί με τον τρόπο που στέλνουν τις φερομόνες ο ένας στον άλλο. Υπάρχει κάποιος για όλους. Ορίστε τους στόχους ξεκάθαρα, για να δημιουργήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε για να καλέστε την συντροφική συμβατή ψυχή σας, συμβατή σε ψυχικό, σωματικό, πνευματικό επίπεδο.

Το Σεμινάριο Συντροφικές Ψυχές της τεχνικής ThetaHealing® είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να βρείτε και να αναγνωρίσετε την πιο συμβατή με εσάς συντροφική ψυχή, όπως και να απελευθερώσετε όλα τα υποσυνείδητα αρνητικά προγράμματα, τα οποία σας εμποδίζουν να έχετε πραγματική αγάπη στη ζωή σας. Είναι ένα σεμινάριο για όλες τις ηλικίες, ιδανικό για εφήβους και νέους ώστε να θέσουν υγιείς βάσεις στην προσωπική τους ζωή. Είναι ιδανικό για ενήλικα άτομα που είτε είναι μόνα τους είτε βρίσκονται σε σχέση πολλά χρόνια και θέλουν να βιώσουν ενθουσιασμό και ανανέωση στη σχέση τους.

Το σεμινάριο αυτό είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσει όλες τις γενετικές σας πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να έχετε την συμβατή αδερφή ψυχή σας. Θα σας ανοίξει τις πύλες για την αγάπη και θα ανακαλύψετε το μέγιστο ψυχικό δυναμικό σας. Θα μάθετε πώς να βιώσετε μια συντροφική σχέση, αλλάζοντας τις αρνητικές σας πεποιθήσεις. Θα ανακαλύψετε αν υπάρχουν θέματα οικειότητας, θέματα σχετικά με την σεξουαλικότητα,

την αυτοεικόνα, φόβους και μνησικακίες που σχετίζονται με τις συντροφικές ψυχές. Πεποιθήσεις που αφορούν στην αγάπη, στον έλεγχο, στην κυριαρχία, στην αυτοεκτίμηση. Θα μάθετε να υπάρχετε σε μία σχέση χωρίς να παίζετε τον ρόλο του θύματος ή του θύτη. Θα διδαχθείτε με ποιόν τρόπο να αναζωπυρώνετε την ήδη σχέση σας, πώς να ισορροπήσετε τους ρόλους σας σαν γονέα και σαν σύντροφο. Θα κατανοήσετε με ποιόν τρόπο επαναλαμβάνετε τα παλιά πρότυπα σχέσεων στις καινούριες σχέσεις και πώς να αναδημιουργείτε καινούρια πρότυπα που εξυπηρετούν την ευτυχία και την ισορροπία σας μέσα στις σχέσεις.

Προϋποθέσεις: Βασικό Επίπεδο DNA1, Προχωρημένο Επίπεδο DNA2

Διάρκεια: 2 ημέρες

Θα λάβετε:

α) Εγχειρίδιο ύλης

β) Πιστοποιητικό από το ίδρυμα THInK® που σας πιστοποιεί ως σύμβουλο “Συντροφικές Ψυχές της Μέθοδου Θήτα“ – SoulMateThetaHealer®


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/INFORMATION:
Anna Theta Therapy
Τηλ: 6978898620
http://annathetatherapy.com